Food Industry Economics

ISSN-print: 2411-4111
ISSN-online: 2312-847X
ISO: 26324:2012
Архiви

СПЕЦИФІКА ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ АУТСОРСИНГУ, АУТСТАФІНГУ ТА ЛІЗИНГУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

К. Б. Козак
Б. В. Мироненко

Анотація

За останні роки все більша кількість організацій в Україні та світі у своїй роботі віддає перевагу
аутсорсинговим партнерським відносинам, а також інструментам аутстафінгу та лізінгу персоналу. Д
на стаття присвячена дослідженню специфіки інноваційних технологій у сфері управління людськими
ресурсами. У статті висвітлено основні особливості, відмінності, зміст та критична оцінка понять ау
сорсинг, аутстафінг та лізинг персоналу. Виявлено переваги та обмеження у викор
гової моделі залучення персоналу на підприємства, аутстафінгу та лізінгу. Проведено аналіз антикр
зового методу застосування аутсорсингу за допомогою поділу існуючого персоналу компанії на три
категорії з урахуванням результатів об’єктивно
З’ясовано особливості ринку аутсорсингових, аутстафінгових та лізингових послуг щодо управління
персоналом в Україні та основні тенденції у цій сфері.

Ключові слова:
управління персоналом, людські ресурси, аутсорсинг, аутстафінг, лізинг персоналу, партнерські відносини

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
Козак, К., & Мироненко, Б. (2019). СПЕЦИФІКА ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ АУТСОРСИНГУ, АУТСТАФІНГУ ТА ЛІЗИНГУ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ. Food Industry Economics, 11(1). https://doi.org/10.15673/fie.v11i1.1297
Розділ
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
Біографії авторів

К. Б. Козак, Одеська національна академія харчових технологій вул. Канатна, 1 12, м. Одеса, Україна, 65039

кандидат економічних наук, доцент
кафедра менеджменту та логістики

Б. В. Мироненко, Одеська національна академія харчових технологій вул. Канатна, 1 12, м. Одеса, Україна, 65039

студент 4 курсу факультету менеджменту, маркетингу та логістики

Найчастіше прочитані статті того самого автора (ів)