Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
Архiви
Поточний номер
Том 13 № 1 (2021): ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Опубліковано:
2021-04-19
Сучасні проблеми економіки підприємств
Виробничий потенціал молокопереробних підприємств України у контексті євроінтеграційного розвитку
І. О. Крюкова
PDF
Aspects of financial analysis of the company's equity in modern conditions
N. Kuprina, T. Markova, O. Velychko
PDF
Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку
О. П. Ощепков, С. О. Магденко
PDF
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Теоретичний базис механізмів формування ефективної логістики товарних ринків
О. В. Нікішина
PDF
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
Г. М. Ряшко, Н. В. Асауленко, Т. П. Новічкова
PDF
Статистична оцінка формування зовнішньої торгівлі України готовими харчовими продуктами
П. О. Антонюк, О. П. Антонюк, Т. М. Ступницька, Х. О. Баранюк
PDF
Економіко-екологічні проблеми
Діагностика екологічної ємності національної економіки у секторальному вимірі
О. В. Нікішина
PDF
Актуальні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму
Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
Т.П. П. Новічкова, Т. Є. Лебеденко, В. К. Новічков
PDF
Інноваційні напрямки розвитку закладів готельного господарства
А. К. Д’яконова, Ф. А. Трішин, Л. А. Тітомир, О. М. Коротич
PDF
Особливості функціонування і розвитку механізмів публічного управління та адміні
Національна безпека та державна політика в сфері реалізації морського потенціалу України
О. В. Ніколюк, І. О. Седікова, М. В. Клевець
PDF
Механізм реалізації регуляторної політики економічної безпеки в аграрному секторі України
А. В. Балян, І. Ю. Гришова, Л. Л. Марчук
PDF
Переглянути всі випуски