Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 12 № 4 (2020): ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.15673/ехп.v12i4
Опубліковано:
2020-12-29
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
Напрями реалізації інноваційних проектів на підприємствах
А. С. Поліщук
PDF
Подолання конфліктних ситуацій при адмініструванні транспортних перевезень у логістичних системах
К. Б. Козак, В. А. Дроздова, Є. А. Дроздова
PDF
Контрактні форми управління сітьовими бізнес-структурами
Л. Ю. Бігунов-Новіков
PDF
Інноваційно-інвестиційні проблеми
Місце інновацій в системі заходів антикризового управління підприємством
І. І. Савенко, Н. М. Корсікова
PDF
Стратегічні імперативи управління змінами інвестиційних процесів у харчовій промисловості
О. В. Ніколюк, М. І. Ступницька
PDF
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Теоретико-методичні засади логістичних «розривів» у ланцюгах товарних ринків
О. В. Нікішина, М. Л. Тараканов
PDF
Система обліку та аудиту
Оборотні активи підприємства: аспекти бухгалтерського обліку за національними та міжнародними стандартами та їх класифікація
Н. М. Купріна, К. О. Васьковська, Г. Б. Пчелянська, О. М. Величко
PDF
Економіко-екологічні проблеми
Органічний сектор економіки в Україні та світі
А. А. Ринкова
PDF
Методичні рекомендації до комплексної оцінки трудових ресурсів сфери природокористування України на засадах сталого розвитку
О. В. Нікішина
PDF
Актуальні аспекти маркетингової діяльності
Маркетингові аспекти інноваційного розвитку виноробних підприємств
О. М. Голодонюк, В. В. Мільчева, Д. О. Бондарчук
PDF
Актуальні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму
Шляхи підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств тимчасового розміщування в сучасних умовах господарювання
Ю. В. Дьяченко, Д. Т. Полоус
PDF