Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 14 № 1 (2022): ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
DOI:
https://doi.org/10.15673/fie.v14i1
Опубліковано:
2022-04-27
Наукові проблеми трансформації економічних систем і становлення ринкової економіки
Механізм формування інклюзивної моделі розвитку бізнесу в агропродовольчій, готельній і ресторанній сферах
О. І. Кушнір, О. А. Жигулін
PDF
Сучасні проблеми економіки підприємств
Особливості мотивації та стимулювання персоналу промислових підприємств в умовах світової пандемії
В. І. Колесник
PDF
Стратегічні аспекти державного регулювання розвитку виноробної галузі України
О. В. Ніколюк, І. М. Агеєва, Є. М. Коренман
PDF
Ризики при прийнятті рішень – невизначенності, види та характеристики
О. Filimon
PDF
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
Аналіз динаміки та структури імпорту агропродовольчої продукції
П. О. Антонюк, О. П. Антонюк, Т. М. Ступницька, Х. О. Баранюк
PDF
Адаптивні заходи селективного регулювання агропродовольчих ринків одеського регіону в умовах нестабільності*
О. В. Нікішина, М. Л. Тараканов, П. О. Антонюк, Т. П. Лозова
PDF
Система обліку та аудиту
Аспекти визначення та класифікації оборотних активів підприємства за національними та міжнародними стандартами обліку
Т. Stupnytska, О. Volodina, L. Holovachenko, H. Sariieva
PDF
Економіко-екологічні проблеми
Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації
О. В. Нікішина
PDF
Актуальні аспекти розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму
Аналіз міжнародного ринку енотуристичних послуг
Н. А. Добрянська, Г. О. Саркісян, І. В. Крупіца, К. М. Бирка
PDF
Модель поведінки споживачів готельних і ресторанних послуг в умовах кризи й інформатизації суспільства
О. А. Жигулін
PDF