Food Industry Economics
ISSN-print:
2411-4111
ISSN-online:
2312-847X
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 9 № 1 (2017): ЕКОНОМІКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Опубліковано:
2017-05-29
Сучасні проблеми економіки підприємств
ANALYSIS AND STRUCTURING OF EXTERNAL AND INTERNAL FACTORS OF INFLUENCE ON COMPETITIVENESS OF ENTERPRISE
Kh. Baraniuk
pdf (English)
CRISIS MANAGEMENT OF FOOD ENTERPRISES
N. Basіurkina
pdf (English)
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
ДОСЛІДЖЕННЯ НАПРЯМІВ ВПРОВАДЖЕННЯ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ
І. О. Седікова, Н. А. Петрочко
pdf
Фінансово-кредитні відносини
ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ
О. В. Тарасова
pdf
Формування та розвиток ринку продуктів харчування
THE DEVELOPING TRENDS OF THE ITALIAN AND UKRAINIAN VITICULTURE AND WINERIES
O. Kalaman, K. Babenko
pdf (English)
МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ЦІНОВОГО МОНІТОРИНГУ ТОВАРНОГО РИНКУ (НА ПРИКЛАДІ РИНКУ ХЛІБОПРОДУКТІВ)
О. В. Нікішина
pdf
ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНИ НА ПРИКЛАДІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ
Т. В. Свистун, А. С. Лянна
pdf
TRENDS IN THE GRAIN MARKET OF UKRAINE
K. Fomichova
pdf (English)
СИСТЕМА ОБЛІКУ, ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ, КОНТРОЛЮ ТА ОПОДАТКУВАННЯ
ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ УПРАВЛЕНЧЕСКИХ КОМАНД НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ПИЩЕВОЙ ОТРАСЛИ
В. О. Кушнір
pdf (Русский)
Економіко-екологічні проблеми
SANITATION AUDIT AS A TOOL FOR MANAGING THE FINANCIAL RESULTS OF THE COMPANY
V. Nemchenko, G. Nemchenko, Youcef Kaouane
pdf (English)
THE ECOLOGICAL COMPONENT OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN THE AGRI-FOOD SPHERE OF THE SOUTHERN REGION
V Samofatova
pdf (English)
Соціально-економічні аспекти розвитку
ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ УПРАВЛЕНЧЕСКИХ КОМАНД НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ПИЩЕВОЙ ОТРАСЛИ
Г. В. Ангелов, А. В. Черкасский
pdf (Русский)