Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Поточний номер
Том 14 № 4 (2020)
Опубліковано:
2021-01-05
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
BY-PRODUCTS OF PROCESSING CAROB MOLASSES AS SOURCES OF DIETARY FIBRE AND POLYPHENOLS
BY-PRODUCT FROM PROCESSING OF CAROB MOLASSES
Vasfiye-Hazal Ozyurt, Semih Otles
ВИКОРИСТАННЯ РИСУ У ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ФЕРМЕНТОВАНИХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
O. S. Dulka, V. L. Prybylskiy, A. M. Кuts, S. I. Oliinyk, Nguyen Phuong Dong, O. P. Vitriak
УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ ШОКОЛАДНОГО КЕКСУ «ГЛЮТЕН-ФРІ» СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
O. Shapovalenko, O. Pavliuchenko, Y. Furmanova, L. Sharan, O. Kuzmin
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ХАРАКТЕРИСТИКИ ХЛІБНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ РІЗНОГО ПРОСЯНОГО БОРОШНА
Afsaneh Moeini, Masoud Shafafi Masoud Shafafi Zenoozian, Hojjat Karazhiyan, Amir Hossein Elhami Rad, Ahmad Pedram Nia
ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ РІЗНИХ ВИДІВ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА ЯК СКЛАДОВОЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
S. Mykolenko, D. Zhygunov, T. Rudenko
ВПЛИВ ПРОТЕЇНІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-РЕОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НУГИ
L. Gordiienko, V. Tolstykh, K Avetisian
ВИКОРИСТАННЯ БІЛКІВ СОНЯШНИКУ В СКЛАДІ ФАРШІВ ДЛЯ ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
T. Zhelieva, N. Kamsulinа, O. Pavlova
ВИКОРИСТАННЯ ТОМАТНОГО ПОРОШКУ У ВИРОБНИЦТВІ МАЙОНЕЗУ
I. Kuznietsova, I. Khomychak, J. Petrova, Yu Haibin, M. Yarmolyuk, S. Tkachenko
УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ БОТАНІЧНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МЕДУ
L. O. Adamchuk
Вплив ультразвукової та кислотної обробки під час зневоднення на якісні властивості айви
Sepideh Sohrabpour, Mozhgan Yadegari, Reza Esmaeilzade Kenari
Технологія і безпека продуктів харчування
ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РЕЖИМІВ ВИРОБНИЦТВА БІЛИХ СТОЛОВИХ СУХИХ ВИН
A. Khodakov, O. Tkachenko, G. Sarkisyan, O. Radionova, T. Suhachenko
ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ КІЛЬКІСНО-ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СУДНОВИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА НА ЗЕРНОВИХ ТЕРМІНАЛАХ
G. M. Stankevich, A. Kats, V. Shpak
ЕКСПЕРТИЗА КАРТОПЛЯНИХ СНЕКІВ МЕТОДАМИ ОПТИЧНОЇ МІКРОСКОПІЇ, FTIR–СПЕКТРОСКОПІЇ, СПЕКТРОФЛУОРІМЕТРІЇ ТА ТОНКОШАРОВОЇ ХРОМАТОГРАФІЇ
O. Malynka, Y. Malynka, O. Antipina, L. Gural, G. Stepanova, A. Kryganovska
ЯКІСТЬ ПЛОДІВ СУНИЦІ САДОВОЇ ПРИ ВИРОЩУВАННІ В УМОВАХ ТЕХНОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ
O. Petrova, T. Kachanova, T. Manuchkina, R. Trybrat, I. Smirnova
КОНТРОЛЬ СТАНУ ОВОЧІВ, ФРУКТІВ ТА РОСЛИН З ВИКОРИСТАННЯМ МЕТОДУ ІНФРАЧЕРВОНОЇ ТЕРМОГРАФІЇ
V. Dunaevskyi, Y. Venher, A. Liptyha, V. Kotovskyi, V. Timofeyev, S. Nazarchuk
РЕГУЛЮВАННЯ СТРУКТУРИ МЕДУ ПРИ ДОВГОТРИВАЛОМУ ЗБЕРІГАННІ
S. Kurta, O. Khatsevich, I. Solonytska, N. Povarova
Переглянути всі випуски