Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 13 № 4 (2019)
Опубліковано:
2019-12-30
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ БРОДІННЯ СУСЛА З БІЛИХ СОРТІВ ВИНОГРАДУ В УМОВАХ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ
O. Kananykhina, O. Tkachenko, T. Suhachenko, O. Titlova
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ВИРОБНИЦТВІ ФЕРМЕНТОВАНИХ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
L. Vinnikova, V. Mudryk, L. Agunova
PDF (English)
ПЕРЕРОБКА МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ: ПЕРСПЕКТИВИ В УКРАЇНІ
M. Sychevskyi, I. Romanchuk, A. Minorova
PDF (English)
ОБГРУНТУВАННЯ ЗАСТОСУВАННЯ М’ЯСА СТРАУСА В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ
Е. Biletsky, A. Zaparenko, А. Savytska, А. Grygorenko
PDF (English)
ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОФІЛЮ ЖИРНИХ КИСЛОТ ТУРЕЦЬКОЇ ОЛИВКОВОЇ ОЛІЇ «ЕКСТРА»
E. Ghanbari Shendi, D. Sivri Ozay, M.T. Ozkaya
PDF (English)
ANTIBACTERIAL AND ANTIFUNGAL EFFECT OF ACHILLEA MILLEFOLIUM ESSENTIAL OIL DURING SHELF LIFE OF MAYONNAISE
Asiye Ahmadi-Dastgerdi
PDF (English)
ПТАШИНІ ЖИРИ. ОСОБЛИВОСТІ СКЛАДУ ТА ХАРАКТЕРИСТИКИ ЇХНЬОЇ СТІЙКОСТІ ДО ОКИСЛЕННЯ
L. Tyshchenko, О. Shtonda, О. Pylypchuk, A. Menchynsk, V. Shakhvorostova
PDF (English)
ПОРІВНЯННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ М’ЯСА ОРГАНІЧНИХ ТА ТРАДИЦІЙНО ВИРОЩЕНИХ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
M. Kucheruk, S. Midyk, D. Zasekin, V. Ushkalov, О. Kepple
PDF (English)
Технологія і безпека продуктів харчування
КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ТОПІНАМБУРА У ФУНКЦІОНАЛЬНІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ
I. Bilenka, N. Lazarenko, О. Zolovska, N. Dzyuba
PDF (English)
АТФ-МОНІТОРИНГ ЯК ЕКСПРЕС-МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ КОНТАМІНАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ
T. Volovyk, A. Yegorova, O. Kylymenchuk, M. Okhotska, A. Kyshenia, V. Khareba
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРЧОВОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ НАПІВКОПЧЕНОЇ М’ЯСОМІСТКОЇ КОВБАСИ КОМБІНОВАНОГО СКЛАДУ
N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, O. Moroz
PDF (English)
ІДЕНТИФІКАЦІЯ ХАРЧОВИХ ПАТОГЕНІВ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ РІВНЯ ЇХНЬОГО ПОШИРЕННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННОГО ТА РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ МЕТОДОМ ПЛР
O. Berhilevych, L. Pylypenko, V. Kasianchuk, A. Ilyeva, P. Shubin
PDF (English)
ТЕХНОЛОГІЯ ЦИКЛІЧНОЇ РЕКТИФІКАЦІЇ У СПИРТОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Y. Buliy, P. Shiyan, A. Kuts, I. Melnik
PDF (English)
ДЕСКРИПТОРНО-ПРОФІЛЬНИЙ МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ЗРАЗКІВ ЯБЛУЧНОГО СОКУ
A. Lilishentseva, A. Smolyar
PDF (English)
УДОСКОНАЛЕННЯ КУПАЖНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ БІЛИХ СТОЛОВИХ НАПІВСУХИХ ТА НАПІВСОЛОДКИХ ВИН
O. Khodakov, L. Osypova, H. Sarkisyan, O. Radionova, T. Afanasyeva
PDF (English)
РОЗРОБКА КИСЛОМОЛОЧНИХ ОЗДОРОВЧИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ РОСЛИННИХ НАНОДОБАВОК
R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, K. Balaba, T. Kravchuk, A. Pogarskiy
PDF (English)