Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 14 № 4 (2020)
Опубліковано:
2021-01-05
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Побічний продукт переробки патоки ріжкового дерева як джерело харчових волокон та поліфенолів
Vasfiye-Hazal Ozyurt, Semih Otles
PDF (English)
ВИКОРИСТАННЯ РИСУ У ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ФЕРМЕНТОВАНИХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
O. S. Dulka, V. L. Prybylskiy, A. M. Кuts, S. I. Oliinyk, Nguyen Phuong Dong, O. P. Vitriak
PDF (English)
УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ ШОКОЛАДНОГО КЕКСУ «ГЛЮТЕН-ФРІ» СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
O. Shapovalenko, O. Pavliuchenko, Y. Furmanova, L. Sharan, O. Kuzmin
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Характеристика тіста, виготовленого із різних видів пшоняного борошна для виробництва хліба
Afsaneh Moeini, Masoud Shafafi Masoud Shafafi Zenoozian, Hojjat Karazhiyan, Amir Hossein Elhami Rad, Ahmad Pedram Nia
PDF (English)
ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ РІЗНИХ ВИДІВ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА ЯК СКЛАДОВОЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
S. Mykolenko, D. Zhygunov, T. Rudenko
PDF (English)
ВПЛИВ ПРОТЕЇНІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-РЕОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ НУГИ
L. Gordiienko, V. Tolstykh, K Avetisian
PDF (English)
ВИКОРИСТАННЯ БІЛКІВ СОНЯШНИКУ В СКЛАДІ ФАРШІВ ДЛЯ ЗАМОРОЖЕНИХ М’ЯСНИХ ПОСІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
T. Zhelieva, N. Kamsulinа, O. Pavlova
PDF (English)
ВИКОРИСТАННЯ ТОМАТНОГО ПОРОШКУ У ВИРОБНИЦТВІ МАЙОНЕЗУ
I. Kuznietsova, I. Khomychak, J. Petrova, Yu Haibin, M. Yarmolyuk, S. Tkachenko
PDF (English)
УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ БОТАНІЧНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ МЕДУ
L. O. Adamchuk
PDF (English)
Вплив попередньої обробки ультразвуком та кислотою на якісні характеристики айви при сушінні
Sepideh Sohrabpour, Mozhgan Yadegari, Reza Esmaeilzade Kenari
PDF (English)
Технологія і безпека продуктів харчування
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РЕЖИМІВ ВИРОБНИЦТВА БІЛИХ СТОЛОВИХ СУХИХ ВИН
A. Khodakov, O. Tkachenko, G. Sarkisyan, O. Radionova, T. Suhachenko
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ТА ОПТИМІЗАЦІЯ КІЛЬКІСНО-ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СУДНОВИХ ПАРТІЙ ЗЕРНА НА ЗЕРНОВИХ ТЕРМІНАЛАХ
G. M. Stankevich, A. Kats, V. Shpak
PDF (English)
ЕКСПЕРТИЗА КАРТОПЛЯНИХ СНЕКІВ МЕТОДАМИ ОПТИЧНОЇ МІКРОСКОПІЇ, FTIR-СПЕКТРОСКОПІЇ, СПЕКТРОФЛУОРІМЕТРІЇ ТА ТОНКОШАРОВОЇ ХРОМАТОГРАФІЇ
O. Malynka, Y. Malynka, O. Antipina, L. Gural, G. Stepanova, A. Kryganovska
PDF (English)
ЯКІСТЬ ПЛОДІВ СУНИЦІ САДОВОЇ ПРИ ВИРОЩУВАННІ В УМОВАХ ТЕХНОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ
O. Petrova, T. Kachanova, T. Manushkina, R. Trybrat, I. Smirnova
PDF (English)
КОНТРОЛЬ СТАНУ ОВОЧІВ, ФРУКТІВ ТА РОСЛИН З ВИКОРИСТАННЯМ МЕТОДУ ІНФРАЧЕРВОНОЇ ТЕРМОГРАФІЇ
V. Dunaevskyi, Y. Venher, A. Liptyha, V. Kotovskyi, V. Timofeyev, S. Nazarchuk
PDF (English)
РЕГУЛЮВАННЯ СТРУКТУРИ МЕДУ ПРИ ДОВГОТРИВАЛОМУ ЗБЕРІГАННІ
S. Kurta, O. Khatsevich, I. Solonytska, N. Povarova
PDF (English)