Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 15 № 4 (2021)
Опубліковано:
2022-04-19
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
EVALUATION OF THE AVERAGE CONSUMPTION OF FOOD PRODUCTS AND ITS NUTRITIONAL VALUE IN POLAND
D. Grądzki, P. Glibowski, J. Glibowska
PDF (English)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
ОТРИМАННЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА МАНАН-ПЕПТИДНОГОНАНОГІБРИДУ
N. Cherno, K. Naumenko, L. Gural
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ АРОМАТИЧНИХ КОМПОНЕНТІВ ПРИ ІНІЦІЮВАННІ ФЕРМЕНТАТИВНИХ РЕАКЦІЙ ЇСТІВНОГО ГРИБА PLEUROTUS OSTREATUS
H. Dubova, N. Dotsenko, О. Mykchaylova, N. Poyedinok
PDF (English)
ГІДРОЛІЗАТИ ЛАКТОБАКТЕРІЙ ТА ЇХНІЙ ВПЛИВ НА ВОЛОГІСТЬ ШКІРИ
L. Orіabinska, T. Bohdan, T. Todosiichuk
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ТА БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ КУЛЬТИВУВАННЯ МОЛОЧНОКИСЛИХ СИМБІОНТІВ
H. Kylymenchuk, A. Yegorova, Т. Volovуk
PDF (English)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ОБЛІПИХИ НА ФОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ СОУСІВ ЕМУЛЬСІЙНОГО ТИПУ
A. Novik, A. Farisieiev, E. Chernyshenko, Y. Zhukov, A. Zaparenko
PDF (English)
ПЕРСПЕКТИВА ПЕРЕРОБКИ І ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧЕВИХ ВІДХОДІВ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
M. Samilyk, N. Bolgova, R. Tsyrulyk, T. Ryzhkova
PDF (English)
ПЕРСПЕКТИВИ ПРОМИСЛОВОГО ОТРИМАННЯ ХІТИН- ГЛЮКАНОВИХ КОМПЛЕКСІВ З ГРИБНИХ КУЛЬТУР
O. Siroid, I. Klechak, O. Duhan
PDF (English)
Технологія і безпека продуктів харчування
ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ АНТИСЕПТИЧНОГО ЛЬОДУ З ПЛАЗМОХІМІЧНО АКТИВОВАНИХ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ
О. Pivovarov, О. Kovalova, V. Koshulko, A. Aleksandrova
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЦІЛЬНОЗМЕЛЕНОГО БОРОШНА ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА
D. Marchenkov, N. Khorenzhy, O. Voloshenko, D. Zhygunov, О. Marenchenko, O. Zhurenko
PDF (English)
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТРУКТУРОВАНИХ ШИНКОВИХ ВИРОБІВ З М’ЯСА ІНДИКА ТА ЕКСУДАТИВНОЇ СВИНИНИ PSE
I. Shevchenko, G. Polishchuk, Ye. Kotliar, O. Topchii, T. Osmak
PDF (English)
ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТА ЯКОСТІ СУХИХ МОЛОЧНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ
K. Belinska, N. Falendysh, T. Marusei
PDF (English)