Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 10 № 3 (2016)
Опубліковано:
2016-09-08
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
QUALITY MACRONUTRIENT DIET СOMPARISON OF THE RECOMMENDED DAILY INTAKE DIABETES TYPE II PATIENTS AND HEALTHY PERSONS
J. Kozonova, L. Telegenko
PDF (English)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Immunological properties of the bacterial origin compounds
А. Kapustyan, N. Cherno
PDF (English)
BIOTECHNOLOGY OF OBTAINING A HYDROLYTIC ENZYMATIC AGENT WITH α-D- GALACTOSIDASE ACTIVITY
А. Petrosyants
PDF (English)
БАКТЕРІАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ У ТЕХНОЛОГІЇ СУЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ СИРОКОПЧЕНИХ ПРОДУКТІВ З ЯЛОВИЧИНИ
М.П. Сичевський, В.Ю. Лизова, Л.І. Войцехівська, К.О. Данілова
PDF
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ОПРЕДЕЛЕНИЕ МЕТИЛПАРАБЕНА В КОСМЕТИЧЕСКИХ СРЕДСТВАХ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ЛЮМИНЕСЦЕНТНОГО СЕНСОРА Tb(III) - 2,2' -ДИПИРИДИЛ
С.В Бельтюкова, Е.В. Малинка, Е.О. Ливенцова
PDF (Русский)
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ЗБРОДЖУВАННЯ ВИСОКОГУСТИННОГО ПИВНОГО СУСЛА ЗА УЧАСТЮ ВІТАМІНІВ
Р.Б. Косів, Л.Я. Паляниця, Н.І. Березовська, Т.В. Харандюк
PDF
Використання комплексу β- циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробів
М.О. Полумбрик, Є.О. Котляр, Х.В. Омельченко, М.М. Полумбрик, В.М. Пасічний
PDF
ВПЛИВ БІЛОКВМІСНИХ КОМПОЗИЦІЙ НА ОСНОВІ КОЛАГЕНУ НА ЯКІСТЬ КОВБАСНІХ ВИРОБІВ
А.І. Українець, В.М. Пасічний, Ю.В. Желуденко, М.М. Полумбрик
PDF
ВЛИЯНИЕ ПРИРОДНЫХ ПОЛИСАХАРИДОВ НА КАЧЕСТВЕННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗАМОРОЖЕННЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ ПРИ ХРАНЕНИИ
О.А. Глушков
PDF (Русский)
ШРОТ НАСІННЯ ЛЬОНУ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
В.І. Дробот, О.П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко
PDF
НЕКОТОРЫЕ ХИМИЧЕСКИЕ КОМПОНЕНТЫ СОСНЫ
Л. Эланидзе
PDF (Русский)
Технологія і безпека продуктів харчування
ЩОДО ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ РИБНИХ РЕСУРСІВ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА
М.П. Головко, Т.М. Головко, Л.О. Крикуненко
PDF
Процеси, обладнання, автоматизація, управління та економіка
Теоретичне обґрунтування процесу переробки плодів кісточкових культур
М.І. Кепін, В.Х. Кирилов
PDF