Food Science and Technology

ISSN-print: 2073-8684
ISSN-online: 2409-7004
ISO: 26324:2012
Архiви

Том 10 № 3 (2016)

Опубліковано: 2016-09-08

Використання комплексу β- циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробів

М.О. Полумбрик, Є.О. Котляр, Х.В. Омельченко, М.М. Полумбрик, В.М. Пасічний

ВПЛИВ БІЛОКВМІСНИХ КОМПОЗИЦІЙ НА ОСНОВІ КОЛАГЕНУ НА ЯКІСТЬ КОВБАСНІХ ВИРОБІВ

А.І. Українець, В.М. Пасічний, Ю.В. Желуденко, М.М. Полумбрик

ШРОТ НАСІННЯ ЛЬОНУ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

В.І. Дробот, О.П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко