Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 10 № 4 (2016)
Опубліковано:
2016-12-26
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Marketing research in positioning and launching of yoghurt with a balanced chemical composition
M. Mardar, N. Tkachenko, A. Lilishentseva, H. Burlaka
PDF
Edible coating as factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakes
О. Shulga, А. Chorna, L. Аrsenieva
PDF
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
THE RESEARCH OF THE AMOUNT OF HEAVY METALS AND NITROSO COMPOUNDS IN CONCENTRATED TOMATO PRODUCTS
V.V. Shutyuk
PDF
Study of cryoprotectors effect on oxidation processes at storage of frozen halffinished products
O. Glushkov
PDF
Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion
Y. Kotlyar, Т. Goncharenko, O. Topchiy
PDF
Використання пшона у виробництві хліба оздоровчого призначення
А.А. Дубініна, С.О. Ленерт, Т.М. Попова
PDF
Study of functional and technological properties of plant powders for use in confectionery industry
M. Ianchyk, O. Niemirich, A. Gavrysh
PDF
Технологія і безпека продуктів харчування
Technological characteristics of yeast-containing cakes production using waxy wheat flour
K. Iorgachova, O. Makarova, K. Khvostenko
PDF
Quality of the water received from air by means of conditioners
O. Kovalenko, K. Kormosh
PDF
Зміна якісних характеристик пряників під час зберігання
М.Ф. Кравченко, Н. Ю Ярошенко
PDF
The substantiation of development of mousses technology using wheat starch
N.V. Мriachenko, S.L. Iurchenko, T.V. Cheremska
PDF
Моніторинг безпечності та якості природної мінеральної води свердловини № 14/7832 м. Одеса
О.М. Нікіпелова
PDF
Процеси, обладнання, автоматизація, управління та економіка
Сondition analysis of stone fruit crops during their processing on perforated surface under centrifugal forces
М. I. Kepin
PDF