Food Science and Technology
ISSN-print:
2073-8684
ISSN-online:
2409-7004
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 11 № 4 (2017)
Опубліковано:
2017-12-18
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Influence of the unfrozen magnetized water on juices
K. Mikhaylova, L. Telezhenko, E. Shtepa
PDF
Goutweed (Aegopodium podagraria L.) biological activity and the possibilities of its use for the correction of the lipid metabolism disorders
O. Tovchiga, O. Koyro, S. Stepanova, S. Shtrygol’, V. Evlash, V. Gorban’,, T. Yudkevich
PDF
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
Study of diffusion processes in pumpkin particles during candied fruits production
V. Atamanyuk, I. Huzova, Z. Gnativ
PDF
Features of obtaining malt with use of aqueous solutions of organic acids
O. Pivovarov, O. Kovaliova, T. Khromenko, Z. Shuliakevych
PDF
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers
O. Priss, V. Yevlash, V. Zhukova, I. Ivanova
PDF
Технологія і безпека продуктів харчування
Efficiency of the functioning of the state control system for the safety and quality of animal products in Ukraine
I. Kyryliuk, Ye. Kyryliuk
PDF
The prospects of using milk whey enriched with Mg and Mn in the technology of bakery products
О. Kochubei-Lytvynenko, E. Bilyk
PDF
Контамінація м’яса тварин і птиці та засоби її зниження
А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій
PDF
Study of regularities of distributing powdered dietetic additives in coarse dispersed foodstuffs
M. Pogozhikh, T. Golovko, A. Pak, A. Dyakov
PDF
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology
I. Slyvka:, O. Tsisaryk, L. Musiy
PDF
Процеси, обладнання, автоматизація, управління та економіка
Thе оrgаnіс prоduсtіоn іn thе соntеxt оf іmprоvіng thе есоlоgісаl safety оf prоduсtіоn оf the fооd іndustry
O. Nikoliuk, І. Grуshоva, T. Shеstаkоvskа
PDF
Парфумерно-косметичні продукти: інгредієнти, рецептури, інновації та технологі
“Lving” and “probiotic” cosmetics: modern view and defenitions
N. Tkachenko, O. Chagarovskyi, N. Dets, E. Sevastyanova, L. Lanzhenko
PDF