Grain Products and Mixed Fodder’s
ISSN-print:
2313-478X
ISSN-online:
2411-3921
ISO:
26324:2012
Архiви
Том 18 № 1 (2018): Зернові продукти і комбікорми
Опубліковано:
2018-04-17
ПРОФЕСІЙНІ НОВИНИ
IMPROVING METHODOLOGY OF RISK IDENTIFICATION OF OCCUPATIONAL DANGEROUS
A. P. BOCHKOVSKYI, N. Yu. SAPOZHNIKOVA
PDF (English)
ЗЕРНО: ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЯКІСТЬ
ЗЕРНОБОБОВЫЕ КУЛЬТУРЫ – СПРОС РАСТЕТ. Часть 2.
Л ФАДЕЕВ
PDF (Русский)
ВИЗНАЧЕННЯ ФАКТОРІВ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ПРОЦЕСУ ЗБЕРІГАННЯ ДРІБНОНАСІННЄВИХ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР
л. к. Овсянникова, О. Г. СОКОЛОВСЬКА, Л. О. ВАЛЕВСЬКА
PDF
КОРМИ, ЯКІСТЬ, ТЕХНОЛОГІЯ ТА ТВАРИННИЦТВО
TENDENCIES AND PECULIARITIES OF SHRIMP FEED PRODUCTION
LIUDMYLA V. FIHURSKA
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА
ВОЄЦЬКА О.. Є., І. С. ЧЕРНЕГА, О. Г. ЦЮНДИК, М. О. МОГИЛЯНСЬКИЙ, І. В. ТЕПЛИХ
PDF
БІОЛОГІЧНА ТА ЗООТЕХНІЧНА ОЦІНКА БВМД ДЛЯ ДОМАШНІХ ТВАРИН (СОБАК)
А. В. МАКАРИНСЬКА, А. П. ЛЕВИЦЬКИЙ, І. Є. ДУБОВЕНКО
PDF
ПРОЦЕСИ, ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ТА АВТОМАТИЗАЦІЯ
РЕЗУЛЬТАТИ ЛУЩЕННЯ-ШЛІФУВАННЯ ЯЧМЕНЮ В АБРАЗИВНО-ДИСКОВІЙ МАШИНІ А1-ЗШН-3
Г. А. ГОНЧАРУК, О. В. ОПРИШКО, І. М. ШИПКО
PDF