##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Анотація
Проведено аналіз виробництва і роботи морозильного ларя з моніторингом температур та енергозатратами системи при отримання штучного холоду. Описані технічні характеристики торгівельного холодильника моделі М400S+. Показана доцільність створення комплексної моделі розрахунку торгового холодильного обладнання, для підвищення його ефективності та скорочення часу на проектування.
Ключові слова:
Холодильне обладнання, Температура, Енергоспоживання
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Як цитувати
Константінов, І., Хмельнюк, М. Г., & Федоров, О. Г. (2018). Дослідження вирорбництва та роботи торгового холодильного обладнання. Refrigeration Engineering and Technology, 54(5), 10-16. https://doi.org/10.15673/ret.v54i3.1109
Номер
Розділ
ХОЛОДИЛЬНА ТЕХНІКА
http://reftech.irce.od.ua/index.php/uk/avtoram-ua/authors-ethics
Посилання
1. Evans, J.A., and Swain, M.V.L., 2010. Performance of retail and commercial refrigeration systems. IIR ICCC2010, Cambridge, UK.
2. Tassou, S.A., Ge, Y., Hadawey, A. and Marriott, D., 2011. Energy consumption and conservation in food retailing, Applied Thermal Engineering, Volume 31, Issue 2, 2011, Pages 147-156.
3. Сайт підприємства. Режим доступу: https://juka.ua/
4. Сайт партнерів. Режим доступу: http://juka.com.pl/
2. Tassou, S.A., Ge, Y., Hadawey, A. and Marriott, D., 2011. Energy consumption and conservation in food retailing, Applied Thermal Engineering, Volume 31, Issue 2, 2011, Pages 147-156.
3. Сайт підприємства. Режим доступу: https://juka.ua/
4. Сайт партнерів. Режим доступу: http://juka.com.pl/