##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Анотація
У статті обґрунтовано доцільність використання борошна із вичавків винограду сорту Одеський чорний при виробництві комбікормової продукції. Визначено біологічну цінність борошна та виявлено перспективні напрямки його використання. Дослідженнями in vivo встановлено позитивний вплив введення борошна із вичавків винограду сорту Одеський чорний у кількості 6 % на приріст маси лабораторних тварин. Визначено фізичні, гігроскопічні властивості борошна із вичавків винограду. Визначено ступінь протікання окисних процесів при зберіганні борошна із вичавків винограду.
Ключові слова:
функціональні добавки, виноградні вичавки, комбікорм
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Як цитувати
Левицький, А., Лапінська, А., Ходаков, І., Хоренжий, Н., & Селіванська, І. (2019). ОБГРУНТУВАННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА З ВИЧАВОК ВИНОГРАДУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦ. Scientific Works, 82(2), 35-40. https://doi.org/10.15673/swonaft.v82i2.1153
Номер
Розділ
Статьи