Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
ISSN-online:
ISO: 26324:2012
Архiви

РОЗРОБКА ТА АПРОБАЦІЯ БАЛОВОЇ ШКАЛИ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ ХЛІБЦІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Марина Ромиківна Мардар
Рафаела Рафаелівна Значек
Максим Борисович Ребезов

Анотація

У статті наведена актуальність розробки нових продуктів оздоровчого призначення, а саме зернових хлібців, розроблена балова шкала органолептичних показників якості зернових хлібців та приведені результати органолептичної оцінки якості нових продуктів за допомогою профільного та балових методів

Ключові слова:
балова шкала, зернові хлібці, рослинні добавки, дегустація, профілограми

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

Як цитувати
Мардар, М., Значек, Р., & Ребезов, М. (2018). РОЗРОБКА ТА АПРОБАЦІЯ БАЛОВОЇ ШКАЛИ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ ХЛІБЦІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ. Scientific Works, 48. https://doi.org/10.15673/swonaft.v0i48.774
Розділ
Статьи

Посилання

1. Валевська, Л. О. Розробка нових видів сухих сніданків і їх комплексна товарознавча оцінка [Текст] / Л. О. Валевська, М. Р. Мардар // Продукты & ингредиенты. – 2012. – №1. – С. 56–59.

2. Мардар, М. Р. Аналіз структури асортименту зернових хлібців, що реалізуються у роздрібній торговельній мережі м. Одеси [Текст] / М. Р. Мардар, Р. Р. Значек, А. В.Лазуткіна, К. Тарнавська //Зернові продукти і комбікорми. – 2013. – № 1. – С. 13–15.

3. Родина, Т. Г. Сенсорный анализ продовольственных товаров [Текст]: учебник для студентов вузов / Т. Г. Родина. − М.: Издат. центр «Академия», 2004. – 208 с.

4. Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови [Текст]: ДСТУ ISO 6658:2005. – Чинний від 2006-07-01. – К.: Держспоживстандарт України, 2006. – 17 с. – Національні стандарти України).