##plugins.themes.bootstrap3.article.main##
Анотація
Визначено уточнені дані складу зернового екстракту із тритікале (цитолітичних ферментних препаратів). Досліджено технологічні параметри процесу в області заданих параметрів (дозу цитолітичних ферментних препаратів) на реологічні властивості затору із тритікале на віскозиметрі “Реотест-
2”.
Ключові слова:
зерновий екстракт із тритікале, реологічні властивості затору
##plugins.themes.bootstrap3.article.details##
Як цитувати
Бойко, М., & Прибильський, В. (2018). ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЦИТОЛІТИЧНИХ ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ НА РЕОЛОГІЧНІ (В’ЯЗКІСТНІ) ВЛАСТИВОСТІ ЗАТОРУ ІЗ ТРИТІКАЛЕ НА ВІСКОЗИМЕТРІ «РЕОТЕСТ-2». Scientific Works, 48. https://doi.org/10.15673/swonaft.v0i48.781
Номер
Розділ
Статьи
Посилання
1. Кошевая, В. Н. Изменение некрахмальных полисахаридов в процессе приготовления квасного сусла
[Текст] / В. Н. Кошевая, Н. А. Емельянова // Пищевая промышленность. – 1981. – № 27. – С. 32–33.
2. Narsiss, L. Verfolg der Ei wese fraktionen und derprotlytischen Enzyme in Grunmals, Schwelkmais,
Darrmals und gelagertem Darrmals [Text] / L. Narsiss, B. Lints. – Braun Wissenschaft. – 1990. –№ 12. –
р. 360–362.
3. Кошевая, В. Н. Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гум-
ми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного
сусла: дис. …кандидата техн. наук: 05. 18. 07 / Кошевая Валентина Николаевна. – К., 1980. – 180 с.
4. Чередниченко, В. С. Исследование реологических характеристик замесов для оценки действия фер-
ментативных препаратов с термостабильной α-амилазой [Текст] / В. С. Чередниченко, Л. В. Римарева
// Хранение и переработка сельхозсырья. – 2001. – № 1. – С. 22–25.
5. Ковалевська, Є. І. Реологія харчових мас: курс лекцій для студ. спец."Технологія хліба, кондитерсь-
ких, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
ден. та заоч. форм навч. [Текст] / Є. І. Ковалевська. – Київ: НУХТ, 2010. – 34 с.
[Текст] / В. Н. Кошевая, Н. А. Емельянова // Пищевая промышленность. – 1981. – № 27. – С. 32–33.
2. Narsiss, L. Verfolg der Ei wese fraktionen und derprotlytischen Enzyme in Grunmals, Schwelkmais,
Darrmals und gelagertem Darrmals [Text] / L. Narsiss, B. Lints. – Braun Wissenschaft. – 1990. –№ 12. –
р. 360–362.
3. Кошевая, В. Н. Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гум-
ми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного
сусла: дис. …кандидата техн. наук: 05. 18. 07 / Кошевая Валентина Николаевна. – К., 1980. – 180 с.
4. Чередниченко, В. С. Исследование реологических характеристик замесов для оценки действия фер-
ментативных препаратов с термостабильной α-амилазой [Текст] / В. С. Чередниченко, Л. В. Римарева
// Хранение и переработка сельхозсырья. – 2001. – № 1. – С. 22–25.
5. Ковалевська, Є. І. Реологія харчових мас: курс лекцій для студ. спец."Технологія хліба, кондитерсь-
ких, макаронних виробів і харчоконцентратів" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія"
ден. та заоч. форм навч. [Текст] / Є. І. Ковалевська. – Київ: НУХТ, 2010. – 34 с.